Suomen vahvimmat

Suurin osa asiakkaistamme on rakennuttajia ja suuria rakennusalan yrityksiä, lisäksi meillä on monia hyviä yhteiskumppaneita. Henkilökuntamme on hyvin koulutettua, motivoitunutta, sekä palveluhaluista ja sillä on tukenaan pitkäaikainen alan kokemus vaativien rakennushankkeiden toteuttamisesta. Larmix Oy kuuluu luottoluokituksessa AAA - ryhmään. Yrityksemme kannattavuus, maksuvalmius ja vakavaraisuus ovat hyviät. Tämä antaa hyvät mahdollisuudet toiminnan menestykselliseen toteuttamiseen. Kuulumme Rakentamisen Laatu RALA ry:n rekisteriin.

Katso Larmixin Projektit

Strategia

Larmix Oy on omalta osaltaan rakentamassa Suomea. Teemme jatkuvasti urakkasopimuksia vakiintuneiden ja uusien asiakkaiden kanssa. Työt teemme laadukkaasti sovitussa aikataulussa työturvallisuutta noudattaen ja ympäristöä kunnioittaen. Sovellamme projektikohtaista laatujärjestelmää, jota tukee yrityksen yleinen toiminta- ja laatujärjestelmä. Johtomme on vahvasti sitoutunut hyvän rakentamistavan edellyttämään strategiaan.

Visio

Pyrimme pitkäaikaisiin ja luotettaviin asiakassuhteisiin. Asiakkaan tyytyväisyyden saavuttaminen vaatii yritykseltä ajan tasalla olevaa tietoa asiakaskunnan tarpeista ja odotuksista. Näihin tavoitteisiin päästäksemme perehdymme asiakkaidemme yrityskulttuuriin ja toimintatapoihin huolellisesti. Tavoitteemme on saada rakennusprojekteista asiakkaan tarpeiden mukaan ohjautuvia.